Jegyvásárlás


Program


A némafilmes (The Artist)

A némafilmes (The Artist)

Francia vígjáték, dráma, 2011, 100’
R.: Michel Hazanavicius | Sz.: Jean Dujardin, Bérénice Bejo
Némafilm francia és magyar felirattal
Oscar 2012 – Legjobb film, Legjobb rendező, Legjobb férfi főszereplő, Legjobb eredeti zene, Legjobb jelmez

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 20. csütörtök, 18:30

A némafilmes 

Francia vígjáték, dráma, 2011, 100’

R.:Michel Hazanavicius | Sz.: Jean Dujardin,Bérénice BejoNémafilm francia és magyar felirattal

Oscar 2012 – Legjobb film, Legjobb rendező, Legjobb férfi főszereplő, Legjobb eredeti zene, Legjobb jelmez 

1927-ben járunk, Hollywoodban. GeorgeValentin, a némafilm egyik legnagyobb csillaga beleszeret egy feltörekvő, nem mellesleg gyönyörű színésznőbe, Peppy Millerbe. A hangosfilm megjelenése azonban átrendezi az erőviszonyokat: Peppyből sztár lesz, George pedig küzdelmesen próbál lépést tartani a változó világgal.

Még több program a Francia Intézet oldalán: www.franciaintezet.hu



The Artist

Comédie, Drame 2011, 100’Pays de production: France

R.: Michel Hazanavicius

Avec : Jean DujardinBérénice Bejo

Film muet, sous-titré en français et en hongrois

Prix meilleur Film, meilleur réalisateur, meilleur acteur Oscar 2012


Hollywood 1927. George Valentin est une vedette du cinéma muet à qui tout sourit. L'arrivée des films parlants va le faire sombrer dans l'oubli. Peppy Miller, jeune figurante, va elle, être propulsée au firmament des stars. Ce film raconte l'histoire de leurs destins croisés, ou comment la célébrité, l'orgueil et l'argent peuvent être autant d'obstacles à leur histoire d'amour.

Plus de programmes de l'Institut français sur www.franciaintezet.hu

Ajánlatunk


A Pesti Magyar Színház zenés előadásában megismerheted Tutajos és Bütyök, a két fővárosi nyolcadikos csodás nyári kalandjait. A két jó barát először jár vidéken, mégpedig a varázslatos titkokat rejtő Kis-Balaton mellett. Eleinte minden idegen a számukra, de Matula bácsi – aki kicsit olyan, mintha mindannyiunk nagypapája volna – megismerteti őket a táj titkaival, a végtelen nádas különleges állataival és növényeivel, a vidéki élet szépségeivel.

A CUBAN ECLECTICO című műsor a kubai táncstílusok metszetén keresztül betekintést nyújt a karibi ország életébe. Az Acosta Danza a klasszikus balettet flamencóval és afro-kubai stílusokkal ötvözi. Raul Reinoso SATORI című darabjában a spirituális megvilágosodáshoz vezető, belső utazásra hív, amelynek során rátalálhatunk a bennünk lakozó igazságra, szépségre és fényre.

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér…

Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek.…

Musicalmesék a Budapesti Operettszínházban 4-99 éves korig!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!