Jegyvásárlás


Program


A LEGO kaland 2

A LEGO kaland 2

Összeáll a kockahasú és kockafejű hősök különleges csapata: a Zöld Lámpás, Superman, Batman, Vasszakáll, Unikitty és a többiek hosszú, veszélyes útra indulnak, hogy végre szembenézzenek a támadókkal.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 24. vasárnap, 15:00

Valaha miden szupi-szuper volt… de az első Lego-kaland után nem sokkal kissé széteső hőseink, a Kiválasztott és Vadóc újabb veszélyekkel kénytelen szembenézni: a távoli Tesho-rendszer Duplo bolygójáról érkező idegenek ugyanis mindent lerombolnak – méghozzá jóval gyorsabban, minthogy ők újjá tudnák építeni.

A Lord-Miller alkotópáros a Jump Street-filmekkel mutatta meg először, hogy milyen jó a humora, azóta az összes Lego-film mellett számos más, nagy sikerű animációs film fűződik a nevükhöz… és most összeraktak egy új Lego kalandot! 

Amerikai-ausztrál-dán-kanadai-norvég animációs kalandfilm, akciófilm, 106 perc, 2019

A képek forrása: mafab.hu

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!