Jegyvásárlás


Program


A konyhafőnök (Csortos)

A konyhafőnök (Csortos)

Cathynek bizony nehezebben megy az álláskeresés, mint azt elsőre gondolta, végül azonban talál egy helyet. Amikor kiderül, hogy egy otthon konyháját bíznák rá, ahol menekült fiatalokra kell főzni, vonakodva, de végül elvállalja a munkát...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 14. hétfő, 15:30

A konyhafőnök / La brigade
francia vígjáték, 97 perc, 2022
francia nyelven, magyar felirattal

Rendező: Louis-Julien Petit
Szereplők: Audrey Lamy, François Cluzet, Chantal Neuwirth, Fatou Kaba, Yannick Kalombo, Amadou Bah

Cathy profi séf, aki egy nézetkülönbség miatt elveszíti munkáját a város egyik legmenőbb éttermében. Az álláskeresés bizony nehezebben megy, mint azt elsőre gondolta, végül azonban talál egy helyet. Amikor kiderül, hogy egy otthon konyháját bíznák rá, ahol menekült fiatalokra kell főzni, vonakodva, de végül elvállalja a munkát. Akkor még nem sejti, hogy a konyhában mindössze a gyerekseregre számíthat, akiknek lelkesédes hatalmas, ám főzőtudásuk meglehetősen hiányos.Forgalmazó: ADS Service Kft.

Ajánlatunk


Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a darabot, amely kísérlet a színház hatalmának demonstrálására, közös játék az író, a színész és a közönség részvételével, vagyis minden egyes este megismételhetetlen alkalom.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

Tasnádi IstvánA fajok eredete Nézőművészeti Kft. A színészek improvizációinak felhasználásával írta: Tasnádi István

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!