Jegyvásárlás


Program


A kis Nicolas - Eljött a boldogság ideje! / Premier előtti vetítés

A kis Nicolas - Eljött a boldogság ideje! / Premier előtti vetítés

francia - luxemburgi animációs film, 82 perc, 2022
magyar nyelven

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 25. vasárnap, 16:00

Rendező: Amandine Fredon, Benjamin Massoubre

A kis Nicolas–Eljött a boldogság ideje! Goscinny és Sempé életébe enged betekintést,miközben megelevenedik a csínyekre állandóan kapható francia kisfiú, Nicolas. A rajzoltkarakter nem csak kedves grafikaként létezik, hanem útitársa, barátja lesz a két alkotónak. Azegész család számára lenyűgöző film hűen visszaadja az eredeti könyvek hangulatát,miközben mind a történelmi, mind az alkotók személyes élményei alapján ismerjük meg aművek keletkezését.

A világ egyik legismertebb francia gyerekkönyv-sorozatának címszereplője ezúttal azegészcsaládot lenyűgöző animációs filmben elevenedik meg.A kis Nicolasvarázslatos vizuálisstílusával messzemenőkig hű Jean-Jacques Sempé karikaturista és René Goscinny író mégeredetileg az 1950-es években indult sorozatához, és biztosan rabul ejti a közönségét–ahogyan tette azt Cannes-ban, majd a világ legrangosabb animációs mustráján, Annecy-benis, ahol egyenesen a fesztivál fődíját érdemelte ki.

Díjak: Annecy-i Nemzetközi Animációs Filmfesztivál 2022: A legjobb film díja

Forgalmazó: Mozinet

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

Ajánló


Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!