Jegyvásárlás


Program


A kis herceg / Der kleine Prinz

A kis herceg / Der kleine Prinz

Gilles Dyrek: Velence hóban

Ez a vígjáték kifinomult humorral nyúl hozzá az idegenek témájához, felhőtlen szórakozást biztosítva a közönség számára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 3. csütörtök, 18:00

Gilles Dyrek: Velence hóban

„Maradok, de pokollá teszem az estéd.” - ígéri meg kedvesének Patrícia, mert valójában semmi kedve párja régi barátjánál és annak menyasszonyánál vacsorázni, mivel még csak nem is ismeri őket. A felszínes csevej közben egy szót sem szól, melyből a vendéglátó pár azt a következtetést vonja le, hogy Patrícia külföldi, és ennek megfelelően bánnak is vele. Patrícia örömmel veszi a lapot, így válik számára – és a közönség számára is - egy feszült hangulatú vacsorából egyre szórakoztatóbbá az este.

Ez a vígjáték kifinomult humorral nyúl hozzá az idegenek témájához, felhőtlen szórakozást biztosítva a közönség számára.

Ismét Kecskemétre látogat a híres szekszárdi németnyelvű társulat. A Deutsche Bühne Ungarn nem ismeretlen a színházrajongók körében, hiszen országszerte teltházzal játszanak. A tavalyi évadban sem okoztak csalódást a kecskeméti nézőknek, ezért idén is meg szeretnénk örvendeztetni őket egy három-előadásos bérlet lehetőségével. Természetesen az előadások német nyelvűek, de felirattal bárki számára élvezhetőek. Az előadások helyszíne ezúttal is a Hírös Város Turisztikai Közpntban, az Új Kelemen László Kamaraszínházban lesz.

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!