Jegyvásárlás


Program


A kék bolygó

A kék bolygó

A kék bolygó szigetén, ahol csupa gyerek él, idilli állapotok uralkodnak- aranykori harmónia, szeretet és teljesség. Egy nap azonban űrhajó landol a szigeten, rajta egy bizonyos Vicces Vilmos, a porszívó ügynök. Ezzel véget ér az ártatlanság kora, a mese kis hősei új álmokat és vágyakat tanulnak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 7. csütörtök, 11:00

Mit is jelent ez? Például „egy cseppnyi fiatalságért” cserébe Vilmos megtanít repülni, vagy felszögezi az égre a napot, hogy ne legyen sötét. A csodálatos porszívóügynök mindenre tud megoldást, csak egy a bökkenő: az új vágyaknak ára van. De milyen magas lehet az az ár, amit érdemes kifizetni értük, egyáltalán, a kényelmes élet keltette álmok valóban megérnek mindent?
Andri Snaer Manason műve az első olyan gyerekkönyv, mely elnyerte az Izlandi Irodalmi Díjat. Huszonkét nyelvre fordították le, jelenleg az egyik legnépszerűbb kortárs ifjúsági történet. A fantáziadús mesét, amely ötletesen és játékosan tud beszélni olyan „felnőtt” kérdésekről is, mint a globalizáció vagy az éghajlatváltozás Bal József állítja színpadra.

Játsszák:
Fridrik Noémi
Kónya Merlin Renáta
Kosik Anita
Kuth Patrícia
Forró-Török Tünde
Koronkai Sándor

Díszlettervező: Boldizsár Zsolt
Jelmeztervező: Véber Tímea
Zenei vezető: Nyitrai László
Bábkészítők: Csonka Erzsébet és Kaló Attila
A rendező munkatársa: Vámosi-Belme Judit
Rendező: Bal József

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!