Jegyvásárlás


Program


A Fricska Táncegyüttes első önálló estje Magyarországon

A Fricska Táncegyüttes első önálló estje Magyarországon

Ritmus az egész életünk-vallják a világ leggyorsabb néptáncosai, a Fricska Táncegyüttes tagjai: Moussa Ahmed, Papp Gergely Bálint és Papp Máté Bence. A Britain’s Got Talent londoni tehetségkutatóján berobbant három fiatal azóta bejárta a világot.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 27. szerda, 19:00

Számos nemzetközi rendezvényen képviselték óriási sikerrel hazánkat. A Fricska a modern mozgásművészet eszközeivel új dimenzióba helyezi a hagyományos néptáncot. Legutóbb az angol uralkodó család és európai királyi méltóságok előtt mutatták be meghökkentően virtuóz, dinamikus táncaikat. Most idehaza először láthatja a közönség őket önálló estjükön. A három fiú korokon és műfajokon átívelő produkciójában a Roma Soul, Petrás Mária, cirkuszművészek és meglepetésvendégek is szerepelnek.
Zenei producer Molnár Tibi’Freddie Shuman’, designer Hornyák István.

Ajánlatunk


Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!