Jegyvásárlás


Program


Improvizációk klasszikustól a jazzig - A Budapesti Filharmóniai Társaság és a Sárközy Trió koncertje

Improvizációk klasszikustól a jazzig - A Budapesti Filharmóniai Társaság és a Sárközy Trió koncertje

A sikerhez szükséges egy zseni, aki új világokat teremtve összeköti a műfajokat, egy zenekar, aki megvalósítja azt, és a közönség, amely szívesen vesz részt egy ilyen különleges, dallamok közti kalandozáson. Augusztus végén, egy könnyed nyárbúcsúztató estén ezt az izgalmas crossover koncertet valósítja meg a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara és a Sárközy Trió.

Aktuális előadások



Sárközy Lajos hegedűművész teljes lényét áthatja a zene, nála a dallamok, a zene logikája csupán egy könnyed kirakós játék, ráadásul azon kevesek egyike, aki nemcsak klasszikus zenében, hanem a jazz és a népzene stílusaiban is jártas.

A Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara ezen az estén arra vállalkozik, hogy Sárközy Lajos triójával egy színpadon állva, szenvedéllyel varázsoljon zenekölteményeket egy-egy klasszikus zenemű újra gondolt, szabad improvizációs feldolgozásából. A közönség pedig felfedezheti, hogy egy dallamban a hangok egymásutániságát a ritmus és a harmónia színezi újra, és bármilyen melódia lehet akár a jazz, a népzene, vagy klasszikus zene alapja. Tartsatok velünk egy fantasztikus zenei kalandra a Várkert Bazár Öntőház udvarán.

Esőnap: nincs

Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

Ajánló


A Milky Chance a folk, a rock, a reggae, a jazz és az elektronikai zene stílusjegyeiből merítve komponálja száz milliós…

Az elefántcsontparti Tiken Jah Fakoly Afrika egyik zenei ikonja, az ottani reggae egyik legnagyobb sztárja.

Személyes megközelítéssel, mégis mindnyájunk számára átérezhető rajongással szólaltatja meg Kozma Orsi azoknak a magyar popdíváknak a számait, akik felnőtté válásában,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!