Jegyvásárlás


Program


A bakancslista

A bakancslista

Cinema Sziget Filmklub:
A BAKANCSLISTA
amerikai kalandfilm, 97 perc, 2007

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 18. péntek, 18:00

Cinema Sziget Filmklub
Havi 1 alkalommal jelentkezünk filmvetítéssel, meghívott vendéggel, akivel Petró Karesz - a Lakihegy Rádió műsorvezetője - körüljárja az aktuális film témáját, érdekességeit, amelynek folyamában a közönség részvételére is feltétlen számítunk!

A BAKANCSLISTA
amerikai kalandfilm, 97 perc, 2007

Ha a halál után úgysincs ráadás, miért ne csapnánk egy nagy bulit, mielőtt végleg kicsengetnek? Edward, a harapós milliárdos (Jack Nicholson) és Carter, a könyvmániás autószerelő (Morgan Freeman) legalábbis erre jutnak, amikor egy kórház rákosztályán egymás mellé sorsolja őket az élet. Siránkozás helyett összeállítják beteljesületlen álmaik közös jegyzékét – a bakancslistát – és belevágnak életük legnagyobb kalandjába, még mielőtt feldobnák a bakancsot. Szabadesés, őrült száguldás a versenypályán, piramistúra Afrikában... Az öregfiúk keményen belehúznak, hogy bepótolják az egy életen át halogatott élményeket.
Rob Reiner magával ragadó filmjében a két világsztár szívét-lelkét és minden furfangját beleadva ünnepli az életet, és bebizonyítja, hogy soha nem késő elkezdeni a mának élni.

A filmben megfigyelhetjük, hogy a különböző életek ellenére a cél mégis ugyanaz: úgy elhagyni ezt a világot, hogy az eddig sutba dobott vágyak beteljesülésének még esélyt adjunk. Ekkor mondhatjuk el, hogy valóban éltünk. Nem az élvezetek hajszolása a cél, hanem a boldog, önfeledt pillanatok megélése.

Főszereplők: Jack Nicholson, Morgan Freeman
Rendező: Rob Reiner

Vendég: Godó Gábor, coach, előadó

A program az NKA támogatásával valósul meg!

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!