Jegyvásárlás


Program


9. Tázló klub és táncház
2

9. Tázló klub és táncház

19.00-20.00 Csángó tánctanítás Molnár Előddel és a FolkPakkal
20.00-21.00 A klub vendégei: Ségercz Ferenc és Szokolay-Dongó Balázs
21.00-00.30 Moldai táncház a Tázlóval, Ségercz Ferivel és a Servet zenekarral

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 19. péntek, 19:00

Ségercz Ferenc az erdélyi csángó táncházak egyik elindítója volt Sepsiszentgyörgyön. Fő hangszere a pásztorfurulya, de más fúvósokon is játszik népzenét és világzenét. A muzsika és a zeneoktatás mellett a furulyakészítés mestere is. Szokolay-Dongó Balázs a magyar folk- és világzenei élet egyik legsokoldalúbb fúvósa. Dudán, szaxofonon és furulyaféléken játszik népzenét és számtalan zenekarban népzenei alapú improvizációt. Zenés beszélgetésünkben Ferivel és Dongóval a népzene ma lehetséges továbbélésének útjait keressük. Feri a táncházban is muzsikál Budapesten élő tanítványaival, a Servet zenekarral.

Ajánlatunk


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!