Jegyvásárlás


Program


4s Street - Ritmusra vernek a szívek / HEY, JUNE!

4s Street - Ritmusra vernek a szívek / HEY, JUNE!

A dallamos, rádióbarát gitárzenét játszó kvintett most az eredeti felállást fúvósokkal és vonósokkal egészíti ki, aminek köszönhetően a tőlük megszokott hangzásvilágból egy teljesen más zenei környezetbe kerülnek át a dalaik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 9. péntek, 20:00

4s Street - Ritmusra vernek a szívek
HEY, JUNE!

Idén ünnepli fennállása ötödik évfordulóját a 2018-ban, Gyergyószentmiklóson alakult 4S Street nevű öttagú zenekar, amely fülbemászó, könnyed folkos popot és indie-s alternatív rockot játszik. A legszebb Erdélyi Magyar Dal címet kétszer, 2018-ban és 2021-ben is elnyerték szerzeményeikkel, tavaly Petőfi Zenei Díjat is kaptak. Az együttes a Müpába egy rendhagyó műsorral érkezik, és eddig nem ismert oldalát mutatja meg a közönségnek: fúvósokkal és vonósokkal kiegészült felállásban lép színpadra.

A 4S Street 2018-ban alakult, és első nagylemeze már a következő évben meg is jelent, sőt, a Fellegvár című album gyors sikert is hozott a társaságnak. A dallamos, rádióbarát gitárzenét játszó kvintett a következő években aztán továbbfejlődött, és második, Szebb napok című 2021-es albumával kiemelkedő játszási eredményeket ért el, előbb az arany-, majd a platinalemez minősítést is megkapta, hogy aztán 2022-re koncertjeivel is megerősítse népszerűségét. Ebben az évben megszerezte a Petőfi Zenei Díj - Az év zenekara elismerést, és Fonogram-díjra is jelölték az év felfedezettje kategóriájában. Dalaik több millió lejátszást és megtekintést jegyeznek az online platformokon. Erre a különleges alkalomra olyan rendhagyó műsorral készülnek, amely a zenekar eddig nem ismert oldalát is megmutatja a közönségnek. Az eredeti ötös felállást fúvósokkal és vonósokkal egészítik ki, aminek köszönhetően a tőlük megszokott hangzásvilágból egy teljesen más zenei környezetbe kerülnek át a dalaik. Ahogyan nyilatkozták: „Természetesen magunkkal visszük a legismertebb dalainkat, ugyanakkor olyan meglepetésekkel is készülünk, amelyek kizárólag ezen a koncerten kapnak helyet.”

4S Street:
ének, akusztikus gitár - Alin Nicuta
billentyűk, szaxofon - Mihály Csaba
dob - Pál Andor
gitár - Fülöp Loránd
basszusgitár - Szabó László

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!