Jegyvásárlás


Program


4. Tázló klub és táncház

4. Tázló klub és táncház

Tánc - Tázló klub és táncház
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 27. péntek, 19:00

19.00-20.00 Moldvai tánctanítás Molnár Előddel
A tánctanításon a teljesen kezdők elleshetik a lépéseket, a régebb óta táncházba járók újabb táncokat tanulhatnak, a legelszántabbak pedig finom stílusjegyekkel gazdagodhatnak.
A tánctanításokhoz a FolkPakk együttes muzsikál.
 
20.00-21.00 Tázló klub
Házigazda: Németh László, a Tázló együttes kobzosa
 
Vendég: Róka Szabolcs
Énekmondó, táncházi kobzos és biológiatanár egy személyben. Muzsikával fűszerezett beszélgetésünkben mindhárom arcát megismerhetjük.
 
21.00-00.30 Moldvai csángó táncház
A Tázló együttes vendégei a házigazdákkal felváltva összesen egy szünettel húzzák a talpalávalót egész este. A szünetben Enyedi Ágnes tanít éneket.
Vendégzenekar: Somos együttes

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!