Jegyvásárlás


Program


4. Magyar Filmszüret - ROSSZ VERSEK

4. Magyar Filmszüret - ROSSZ VERSEK

A debreceni Magyar Filmszüret az ország egyik legnagyobb hazai filmekkel foglalkozó fesztiválja. Immár negyedik alkalommal vetítünk közönségünknek a megelőző év magyar filmalkotásaiból, éltetve a hazai filmgyártást, a magyar filmkultúrát.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 2. szombat, 16:00

A 4. Magyar Filmszüreten a 2018-as év mozifilmjei kapnak főszerepet. Összesen 23 magyar filmalkotást láthat a közönség 11 napon keresztül. A fesztivál valamennyi napján közönségtalálkozóval várjuk nézőinket, amelyek során rengeteg érdekesség és műhelytitok tárul fel a magyar filmgyártás világából.

16:00 Rossz versek (12)
(magyar vígjáték, dráma, 97 perc, 2018)
KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ – Vendégünk Reisz Gábor, a film rendezője
A vetítést követő beszélgetés moderátora: Rózsa Gábor videoblogger (Néztem egy filmet)

Ajánlatunk


„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben kultikus alkotássá vált. A cím a hopi indiánok nyelvén annyit jelent: Kizökkent világ - ezzel a címmel forgalmazták a filmet annak idején Magyarországon is.

A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

Ajánló


A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban,…

A francia zene - akárcsak a francia konyha - kifinomultságáról híres, az ízek és a színek tökéletes összhangjáról, a részletek…

Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!