Jegyvásárlás


Program


39. Tavaszi Fesztivál - BARANGOLÓ-Kecskemét Táncegyüttes Tavaszi Fesztivál műsora

39. Tavaszi Fesztivál - BARANGOLÓ-Kecskemét Táncegyüttes Tavaszi Fesztivál műsora

A VilágHírös Kecskemét Táncegyüttes idei külföldi szerepléseinek premier bemutatója „kicsit másképp”.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 12. péntek, 19:00

Az idei évben 3 külföldi bemutatóra indul a Kecskemét Táncegyüttes Magyarországot, Kecskemét hírös városát képviselve nemzetközi fesztiválokon, versenyeken: Isztambulba, Süleymanpasa(Rodostó) városba és Brazíliába egy világversenyre utaznak.

Műsorukban kis ízelítőt láthat a közönség rendhagyó módon a külföldi repertoárokból, megfűszerezve a műsort videó és képi prezentációval az együttes eddigi éveinek sikeres nemzetközi szerepléseiről, szöveges kiegészítésekkel műhelytitkokról, kulisszák mögötti, próbatermi hangulatokról; azaz hogy hogyan készül a Kecskemét Táncegyüttes egy-egy ilyen megmérettetésre.

Ajánlatunk


Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus,…

Közjegyző az emeleten - a csavaros vígjáték Moravetz Levente remekül összehozta a korábbi televíziós szappanopera-szereplőket (Szőke Zoltán és Gyebnár Csekka…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!