Jegyvásárlás


Program


Aktuális előadások



Sárközi Gyula Presser Gáborral közösen válogatta ki a legismertebb LGT számokat és együtt úgy rendezték azokat sorba, hogy mese szülessen belőle: életünk meséje.

Az előadás zenei anyaga: Miénk itt a tér; Engedj el; Szentimentális rakenroll; Boksz; Az ígéret földje; Nem adom fel; A csúnya fiúknak is van szíve; Gondolj rám; Mindenki.

A Sárközi Gyula Társulat elődje, a KFKI Kamarabalett 2001-ben, a Madách Színházban mutatta be első előadását Mindenki – LGT Táncképek címmel, az előadás óriási sikert aratott. A darab a tánc eszközével mutat be emberi sorsokat, karaktereket.

Az első felvonást Jurányi Patrick koreografálta, alcíme: Ülök a járdán. Az LGT egyedülálló zenei stílusa ihlette a produkciót, mely a férfi-nő közti érzelmeket is megmutatja a klasszikus baletten keresztül.
A második rész formailag a showtánc és klasszikus táncelemek ötvözetéből áll, alcíme: Miénk ez a cirkusz – koreográfusa Sárközi Gyula, aki Kovács Zsolttal és Kováts Gergely Csanáddal a modern tánc nyelvén gondolta újra a tánclépéseket.

Előadják a Sárközi Gyula Társulat művészei és a Madách Táncművészeti Iskola növendékei.
Első felvonásban közreműködik: Sándor Péter, színművész, második felvonásban szólót táncol: Rókusfalvy Lili.

Műsoridő: 2x45 perc, egy szünettel

A Klauzál Színházbérlet III. előadása, az előadásra Az affér című produkcióra megváltott jegyek érvényesek.

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!