Jegyvásárlás


Program


22/23 Zenthe Nyár: Boldogság, gyere haza... (Cserháti-emlékkoncert)

22/23 Zenthe Nyár: Boldogság, gyere haza... (Cserháti-emlékkoncert)

Az esten elhangzó dalokat két kiváló énekesnő, Szulák Andrea és Polyák Lilla előadásában hallhatjuk a Stúdió 11 Zenekar kíséretében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 2. szerda, 20:30

22/23 Zenthe Nyár
Boldogság, gyere haza... (Cserháti-emlékkoncert)
Esőnap: augusztus 3. 20.30

Cserháti Zsuzsát a második popgeneráció egyik legkiemelkedőbb egyéniségét tartják számon, kritikusok szerint a hazai poptörténet legjobb énekhangja volt az övé. A ’70-es évek egyik legtöbbet foglalkoztatott énekesnője, a ’80-as években azonban háttérbe került, majd mintegy másfél évtizedes kihagyás után 1996-tól Magyarország legnagyobb sikerű visszatérését mondhatta magáénak.

Helyszín: Salgótarján, Fő tér, Szabadtéri színpad

Ajánlatunk


A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig egytől egyig slágerré váltak. Üde, életigenlő, egyszerre bájosan szórakoztató és mélyen humánus történet szeretetről, családról, összetartásról – és persze szerelemről. Igazi gyöngyszem!

Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Ajánló


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!