Jegyvásárlás


Program


21/22 Rumini 10

21/22 Rumini 10

Testet ölt a fantázia, hogy keresztül repítsen Rumini kalandos utazásán megküzdve megannyi veszéllyel, szárazföldön innen és a határtalan tengeren túl egy interaktív gyermekprodukcióban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 14. csütörtök, 10:00

"Mindenki a fedélzetre! Napkeltekor útnak indul a Szélkirálynő. Az úticél Pelevár, a világ legnagyobb kikötője. Mint a hajó kapitánya várom lelkes, vidám, szorgos és eszes matrózok jelentkezését! Utunk nem lesz veszélytelen, át kell kelnünk a Ragacs-tengeren és talán a Sárkány-szorost sem tudjuk kikerülni, küldetésünk azonban fontos! Ne késlekedj hát, tarts velem a Szélkirálynő fedélzetén egy nem mindennapi utazásra!" - Bojtos Benedek kapitány

Rumini, a bátor és talpraesett kisegér kalandos története sokak szívébe belopta magát az elmúlt években. Berg Judit méltán népszerű regénysorozata első kötetének karakterei elevenednek meg társulatunk legújabb, interaktív gyermekprodukciójában. Testet ölt a fantázia, hogy keresztül repítsen Rumini kalandos utazásán megküzdve megannyi veszéllyel, szárazföldön innen és a határtalan tengeren túl.

 

Koreográfia: BALKÁNYI KITTY, FODOR ZOLTÁN, valamint az Inveresedance Társulat művészeiÍró: BERG JUDIT
Zene: GERGELY ATTILA, montázs
Fényterv: FODOR ZOLTÁN
Jelmezterv: VERÉB DIÁNA
Díszletterv: RÁKAY TAMÁS
Videó: DINEA LÁSZLÓ

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!