Jegyvásárlás


Program


21/22 Az Orfeumtól a Retro Klubig

21/22 Az Orfeumtól a Retro Klubig

Különleges múltidéző zenés időutazás a múlt század 20-as, 30-as éveitől az 1960-70-es évek népszerű slágereihez – mindez megfűszerezve némi humorral.

Különleges múltidéző időutazásra invitáljuk a 20. század könnyedebb zenei világát kedvelő nézőinket. A vidám összeállításban elhangzik a múlt század 20-as, 30-as éveiből több kuplé, sanzon, valamint ismert operett-dallam és természetesen az 1960-70-es évek népszerű slágerei is – mindez megfűszerezve némi humorral.

Az előadásban többek között olyan számok csendülnek fel, mint: Éjjel az omnibusz tetején, Hétre ma várom a Nemzetinél, Kellene ma éjjel egy kis hacacáré, A jányok, a jányok, a jányok anygyalok, Járom az utam, Egy szál harangvirág, Csak egy tánc volt, Mindenkinek van egy álma, Jaj úgy élvezem én a strandot vagy a Nem az a fontos, az ember hány éves...

Előadásunkat könnyed, zenés színházi est, valamint ünnepi- és pódiumműsor gyanánt éppúgy ajánljuk, mint fesztiválokra, szabadtéri és alkalmi rendezvényekre.

 

Szereplők:
Házi Anita
Németh Anna
Simon Kata
Erdélyi Gábor (T. Pataki Emlékgyűrűs, Zenthe-díjas)
Farkas Zoltán (Zenthe-díjas)

zongorán közreműködik | Darvas Ferenc (Erkel Ferenc- és Fényes Szabolcs-díjas)
konferanszié | Simon Lajos

Alkotók:
rendező | Susán Ferenc (Vastaps-díjas, T. Pataki Emlékgyűrűs)
szerkesztő és dramaturg | Sándor Zoltán (Balassi-díjas)
díszlet- és jelmeztervező | Pallós Nelli
koreográfus | Sebestyén Csaba (Harangozó Gyula-díjas)

Ajánló


Pettson és Findusz 3+ Zenés macskakaparás Az előadás időtartama: 50 perc (szünet nélkül)

New York, Peking, Dubai, Las Vegas, Monte Carlo és Tokió után újra Budapesten Az illúzió mesterei!

EGYÉNISÉG-ROMANTIKA-TŰZ-ENERGIA. A két világhírű művészt aligha kell bemutatni, rajongóik egyetlen hangról, egyetlen futamról is megismerik játékukat. A Cziffra Emlékév egyik…