Jegyvásárlás


Program


15 év Kaposfest - "...ahogy én emlékszem..." - Bősze Ádám előadása

15 év Kaposfest - "...ahogy én emlékszem..." - Bősze Ádám előadása

Augusztus 12-18. között rendezik meg idén az ország egyik legjelentősebb komolyzenei eseményét, a Kaposfestet. A hangversenyek résztvevői a világ élvonalába tartozó magyar és nemzetközi művészek, de visszatérnek az elmúlt évek legnépszerűbb produkcióinak előadói és új résztvevőket is megismerhet a közönség.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 13. kedd, 16:00

Bősze Ádám tizenöt éve a Kaposfest házigazdája. A fesztivállal kapcsolatos élményeiről szól egy órás előadása, a tőle megszokott szórakoztató és kötetlen stílusban. Kiváló ráhangolódás a fesztivál koncertjeire, sok humorral és meghökkentő történetekkel.

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Mondd meg, hogy imádom a pesti nőket - Gyönyörű ének, csodálatos dallamok, látványos táncjelenetek egy eredeti magyar operett-mulatságban. Bemutató: 2020. október 23.

Ajánló


VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

Vidám és látványos musical az igaz barátságról, az összetartozás erejéről, ami még a legváratlanabb helyzetekben is segítő útitársunk lehet.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!