Jegyvásárlás


Program


100 Tagú Cigányzenekar Sztárzenekarának Ünnepi Koncertje
2

100 Tagú Cigányzenekar Sztárzenekarának Ünnepi Koncertje

A nagy érdeklődésre való tekintettel, és az elmúlt alkalmak tapasztalataiból kiindulva a helyjegyeket érdemes időben megváltania annak, aki nem akar lemaradni erről az örök élményről!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 26. kedd, 19:00

A világhírű 100 Tagú Cigányzenekar hosszú idő után újra Szegeden! A Hungarikum és Magyar Örökség-díjas társulat sztárzenekara nagyszabású, két felvonásos ünnepi koncertet ad a Szegedi Nemzeti Színházban, december 26-án, kedden. A kulturális csemegének számító program feledhetetlen élményt kínál közönségének. A 30 fős sztárzenekar a 140 fős muzsikus gárda legjobbjait vonultatja fel. A zenekar Lendvai Csócsi József sokszorosan kitüntetett főprímás és Ökrös Oszkár Kossuth-díjas cimbalomművész vezetésével érkezik az előadásra.

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!