Jegyvásárlás


Program


10. Egri Érsekkerti Nyári Játékok / Mezítláb a parkban / vígjáték

10. Egri Érsekkerti Nyári Játékok / Mezítláb a parkban / vígjáték

Corie, ez a sugárzóan gyönyörű, ifjú feleség maga az imádnivaló bolondság, a varázslatos kiszámíthatatlanság, a tébolyító megbízhatatlanság, az őrjítő tervezhetetlenség, a perzselő spontaneitás. Paul ennek totális ellentéte: nyakkendőkészlete végtelen, szabadsága véges. Kezdő ügyvéd, aki magabiztosan lépked a sikeres karrier lépcsőfokain..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 12. szerda, 20:30

XX. Egri Érsekkerti Nyári Játékok / Mezítláb a parkban / vígjáték

Mondják, az ellentétek vonzzák egymást. Erre az olykor ingatag tézisre épül az a friss házasság, amiben a szerelmesekben egyetlen közös pont van: szeretik egymást.

Corie, ez a sugárzóan gyönyörű, ifjú feleség maga az imádnivaló bolondság, a varázslatos kiszámíthatatlanság, a tébolyító megbízhatatlanság, az őrjítő tervezhetetlenség, a perzselő spontaneitás. Paul ennek totális ellentéte: nyakkendőkészlete végtelen, szabadsága véges. Kezdő ügyvéd, aki magabiztosan lépked a sikeres karrier lépcsőfokain, de ehhez a nap 24
órájára percre pontos ütemterv szerint kell élnie. Így lesz ő megbízható, precíz, magabiztos és természetesen sikeres. A szürkeség netovábbja.
 
Ők találkoztak és szerettek egymásba. És ha a tézis igaz, akkor örökre együtt maradnak. De ahhoz Corie-nak meg kéne tanulnia legalább egy teát főzni, Paulnak pedig be kéne látnia, hogy az ember nem kérdezi meg, mi értelme télen, mínusz tíz fokban mezítláb kószálni a
parkban?
 
Semmi sem úgy történik, ahogyan azt elvárjuk, de minden úgy történik, ahogyan álmodjuk. Neil Simon pompás vígjátékát egykor Oscar-díjas világhírességek vitték sikerre, köztük Robert Redford és Jane Fonda.

Akik az előadás sikerén dolgoznak

Szerző: Neil Simon
Fordította: Vajda Miklós

Szereplők: Gulyás Hermann Sándor, Tőkés Nikoletta, Pálfi Zoltán, Vándor Éva, Szívós Győző ,Ivády Erika

Rendező: Lendvai Zoltán
Díszlet: Rózsa István
Jelmez: Kovács Tímea
Rendező munkatársa: Kiss Alexandra

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!