Jegyvásárlás


művész


Notar Mary
2

Notar Mary

Énekesnő.

Egészen fiatal korától énekel, édesapjával sokszor fellépett. Karrierje 2002-ben indult, miután 2001-ben egy tehetségkutatón felfedezték, így jelent meg első szólólemeze a 'Hajnalcsillag'. Nevével igazán a 'Romasztárparádé 2. 'című roma előadókkal közösen készített lemez megjelenése után találkozhattunk, a rajta található 'Itt a piros, hol a piros' című…

 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Énekesnő.

Egészen fiatal korától énekel, édesapjával sokszor fellépett. Karrierje 2002-ben indult, miután 2001-ben egy tehetségkutatón felfedezték, így jelent meg első szólólemeze a 'Hajnalcsillag'. Nevével igazán a 'Romasztárparádé 2. 'című roma előadókkal közösen készített lemez megjelenése után találkozhattunk, a rajta található 'Itt a piros, hol a piros' című száma nagyon nagy sláger lett.

Magic World Media Kft.-hez (ma Skyforce Kft.), ahol L.L. Juniorral kezdett el dolgozni, és innentől kezdve a karrierje ugrásszerűen fejlődni kezdett. 2008-ban megjelent a 'Hódító varázs' című ötödik szólólemeze, amelyen a közös produkció az Összetart a dal a ranglisták élére került. 2009-ben megjelent hatodik szólólemeze az 'Érzések', amelyről egy újabb sikerdal, a 'Piros színű ruha' lett sokak kedvence.

2010-ben produceri gárdája imageváltás mellett döntött, így a már 10 éves múlttal rendelkezö Magic World helyét átvette a Skyforce, és ennek a gyümölcse egy új kiadvány: a 'Rumcsaka'. Itt már a megszokottól eltérően Nótár Mary megmutatta, hogy nem csupán a mulatós stílusban tud igazán remekelni, hanem a pop világában is otthon érzi magát, ennek példája leginkább első önálló videoklipje, a 'Vártalak'. Az egyik legnézettebb énekesnő a youtube-on magyarországon. Rázd meg című videoklipjét több, mint 8.000.000-an látták. Karrierje, pályafutása és sikerei folyamatosan növekszik, melyet a legjobban az bizonyítja, hogy Facebook olalának rajongói tábora ma már több, mint 150.000 ember.

Diszkógráfia:

2002. Egyszer egy éjszaka

2002. Hajnal csillag

2004. Jeges szív

2007. Cigánylány

2008. Hódító varázs

2009. Érzések

2010. Rumcsaka

2011. Életvirág

2012. Érezd a ritmust

2013. Jó a stílusom

Nótár Mary Valentin Napi koncertje

Nótár Mary Valentin Napi koncertje

GAG Management Kft.
  • Énekesnő

Ajánlataink